Uutiset

Tzaah esiintymistaidon laululeiri 29.6.  -  2.7. 2016

Leirin aikana saat kurssitusta ja koulutusta kokonaisvaltaiseen lavaesiintymiseen laulunopettajien opastuksessa. Tällä perinteeksi muodostuneella jo vuodesta 2006 järjestetyllä suositulla leirillä harjoitellaan myös kädentaitoja kuten kestävän lavameikin tekoa meikkaaja-maskeeraajan opastuksella. Leiriläiset äänittävät oman demoäänitteen.

Leiri huipentuu TZAAH 2016 - konserttiin la 2.7.2016 klo 11 - 13 Vetelin kesämarkkinoilla.

Aamupäivisin on yhteistä ohjelmaa. Iltapäivisin äänitetään demoäänitteitä sekä tehdään laulajan ePortfolioa hyödyntäen mobiiliteknologiaa ja liikkuvat kuvat -menetelmää. Leirin ohjelmaan sisältyy esiintymistaidon perusteet: improvisaatioharjoituksia, ryhmäharjoituksia. Iltaisin ollaan jälleen yhdessä ja lauletaan karaokea.

 

Leiri alkaa tulopäivänä keskiviikkona klo 17 ja päättyy lähtöpäivänä lauantaina klo 13.00 päätöskonserttiin. Leirille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä niin etelästä kuin pohjoisesta. Suorat julkiset yhteydet junalta Kokkolan rautatieasemalta Vetelin Sillanpäähän ja takaisin. Pikalinjayhteydet Jyväskylästä (Onnibussi Kaustiselle, josta nouto). Leirin ikäsuositus on 13-19-vuotiaat. Opetustilat, majoitukset 2-6-hengen huoneissa ja aitoissa sekä ruokailut ovat Sillanpään Kartanossa, kuvia kohteesta www.kemora.net.

Hinta: 450 €, joka sisältää demoäänitteen, kurssit, majoituksen (omat liinavaatteet mukaan), iltasauna yhtenä iltana, ruokailut: aamiainen, lounasvälipala, päivällinen ja iltapala. Leirin hinta ei sis. matkakuluja leiripaikalle ja takaisin. Tarkista, että tapaturmavakuutuksesi on ajantasalla.

 

Varausmaksu 70 euroa veloitetaan 2 viikkoa varauksesta ja loput 6 viikkoa ennen saapumista. Peruutusehdot saatte varausmaksun yhteydessä, perutuuskulut 0 € ennen varausmaksun erääntymistä.  Varaa  oma paikkasi Osallistusivun kautta täyttämällä lomake. Lisätietoja leiristä: 0400687249/Tuija.

 

 

TZAAH® 2015 esiintymistaidon laululeirin laulunopettajamme on Sanna Säntti, jonka ääni tuli tutuksi ensimmäisen tuotantokauden The Voice Of Finland -laulukilpailusta, jossa Sanna tuli neljänneksi Lauri Tähkän joukkueessa.

 

​Sanna Säntti on 25-vuotias musiikin monityöläinen, joka on elänyt ja työskennellyt musiikin parissa koko ikänsä. Hän aloitti 6-vuotiaana viulun soiton Kauhajoen Panulaopistossa. Samanaikaisesti hän opetteli itsenäisesti pianon soiton. Laulaminen on kuitenkin ollut Sannalle aina se ykkösjuttu. Hän on opiskellut erinäisissä lauluopistoissa ja viimeisin oli Ikaalisten artistivalmennus. Yhdeksän kuukauden koulutus antoi kaiken tarvitseman tiedon laulutekniikasta ja musiikkibisneksestä.

 

Sanna toimi myös musiikinopettajana Teuvan yhteiskoulussa ja lukiossa sekä kahdessa eri ala-asteessa. Siellä hänellä oli muutama lauluoppilas ja oppilaita on ollut myös Tampereella, jossa Sanna nykyisin asustaa. Tämä laululintunen tekee päivätyötä Tampereella sekä kovaavauhtia luo musiikkiuraansa eteenpäin.

Uutiset