Parempia ääniä ulos vaikka pelleillen

Kun mua pyydettiin kirjottamaan tää teksti, oli hyvin hämmentynyt fiilis. Rupesin heti pohdiskelemaan ja totesin että ompas vaikeaa, ei siksi ettei olisi hyviä kokemuksia vaan koska tajusin, kuinka vaikeaa se on tiivistää mitä kaikkea ihanaa ja mahtavaa oon kokenut nyt kahtena kesänä Sillanpään kartanossa tällä leirillä! Yritetään nyt kuitenkin!

Oon saanu parhaimpia vinkkejä lauluun ikinä ja saan parempia ääniä ulos vaikka vain pelleilisi! Mä en enään pelkää olla ihmisten edessä esiintymässä ja oon ollu avoimempi ihminen kuin ennen leirejä. Oon saanu myös ikuisia ystäviä täältä ja vuoden yks koho kohta onkin ollut tää leiri. Mä pääsen näkemään taas ne ihanat ihmiset, myös ne jotka siellä opettaa meitä! Tää leiri on vaikuttanut tosi paljon mun elämää, se sai mut avautumaan ihmisille enemmän ja ennenkaikkea opettanut olemaan itseni kun laulan ja mikä mulle sopii parhaiten! SUOSITTELEN

Kiwi popsicle

#singers #singer #laulu #laululeiri #tzaah #laulaja

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square