Emelien julkaisi omaa tuotantoa - Monkey With Me

Emelie-kuva.jpg

Emelie osallistui TZAAH 2010 -laululeirille ja Kokkolan venetsialaisissa järjestettyyn TZAAH 2010 -laulukilpailuun, jossa hän nappasi toisen sijan. Emelie on jatkanut aktiivisesti musiikin harrastusta. Hän kannustaa laulamisesta ja esiintymisestä kiinnostuneista nuoria osallistumaan Tzaah-laululeirille.

https://soundcloud.com/veniormusic/monkey-with-me

Kyselimme Emelielta tämän päivän kuulumisia, tässä hänen terveiset:

"Minun juuri julkastava biisi Monkey With Me syntyi biisileirillä ruotsissa viime kesänä. Minulla oli sessio kahden norjalaisen kirjoittajan kanssa, Thomas Felbergin ja Thomas Kongshavnin. Heti kun saavuin huoneeseen huomasin, että tästä tulee hyvä sessio. Fiilikset oli “on top” ja kaikki oli innoissaan päästää tekemään jotain uutta, jotain siistiä. Thomas Felbergillä oli ollut paljon inspiraatiota edellisenä yönä ja kirjoittaanut monta sivua teksti-ideoita. Kävin niitä läpi ja yksi tekstirivi pysähdytti; “Go monkey with me”. Siitä se lähti. Ryhdyn laulamaan jotain joka sitten päätyi introksi. Koko biisi syntyi tosi luontevasti. Ei oikeastaan tuntunut, että olisimme kirjoittaneet sitä vaan se vaan tapahtui. Illalla kuutelimme biisiä yhdessä koko leiriporukalla ja saimme hyvää palautetta. En miettinyt kovinkaan paljon koko biisiä kun se oli valmis. Mielestäni se oli hauska ja erikoinen biisi mutta en ajatellut, että tulisin sitä julkaisemaan just ensimmäisenä biisinä. Mutta kun pari kuukautta myöhemmin kuuntelin biisejä läpi niin huomasin, että tuossa biisissä oli joitain tosi viehättävää. Vapautta ja omalaatuisuutta. Se myös kertoo paljon minun personaalisuudesta ja siitä ketä olen artistina.

Viime Joulukuussa menin norjaan tekemään biisin valmiiksi tuottaja Thomas Kongshavn:en kanssa. Pari päivää istuttiin studiossa, laulettiin laulut uudestaan ja parensimme tekstiä ja teimme muita parannuksia. Kun tuotanto oli valmis oli vaan miksaus jäljellä. Sen työn on tehnyt Jon Castelli Los Angelesista. Hän on miksannut mm. Béyoncen ja Lady Gagan biisejä, joten oli suuri kunnia saada hänet miksaaman myös minun musiikkiani. Toivon että ihmiset tykkäävät biisistä ja saa siitä paljon energiaa ja iloa. Lisää musiiikkia on tulossa pian..:) " /Emelie (VENIOR)

#Emelie #MonkeyWithMe #Tzaah

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square