Henna 2015 Tangomarkkinoiden nettiäänestyksessä

Moi! Mahtavaa kirjoittaa tänne Tzaah-laululeirin omaan blogiin. Olen 20-vuotias tyttö Sastamalasta, tarkemmin sanottuna Mouhijärveltä. Olen pienestä asti rakastanut esiintymistä ja laulamista ylitse kaiken. Muistan, kun pienenä käytin hiuslakkapulloa mikrofoninani ja kiipesin kotona sohvalle (lavalle) esiintymään. :D

Henna Kiili-kuva.jpg

Kävin Tzaah-laululeirin kesällä 2013. Sain todella paljon kokemusta ja uusia vinkkejä esiintymiseen ja laulamiseen. Tarttui leiriltä mukaan pari kaveriakin, joiden kanssa olen yhteyksissä vielä tänäkin päivänä. Leiri oli mahtava ja erittäin hyödyllinen kokemus.Unohtamatta hyvää yhteishenkeä ja hyvää ruokaa. Suosittelen sitä kaikille esiintymisestä ja laulamisesta kiinnostuneille!

Leirin jälkeen olen jatkanut laulukisoissa kiertelyä ja treenaan laulamista lähes päivittäin. Se on jotain niin ihanaa. :) Suurimmat saavutukseni ovat olleet Tangojuniori-laulukilpailun semifinaaliin pääsy vuosina 2010 ja 2011 sekä Suomen Kärkikaraoken Iskelmä-sarjan finaali.

Tällä hetkellä elän myös jännittäviä aikoja. Olen mukana vuoden 2015 Tangomarkkinoiden nettiäänestyksessä, joka avautui 4.5 ja äänestystä saa jatkaa 18.5 asti. Olen enemmän kuin kiitollinen tähän mennessä tulleista äänistä sekä ihanista ja tsemppaavista kommenteista. Suurin unelmani on aina ollut saada Tangokuningattaren kruunu. Yleisö äänestää nettiäänestyksessä jatkoon 20 naista ja tuomarit valitsevat vielä 10 naista lisää. Jos tänä vuonna ei onni potkaise, niin ehkä seuraavina vuosina. Toivon kuitenkin sydämeni pohjasta, että kävisitte äänestämässä minut jatkoon Turun semifinaaleihin. Äänestää saa joka päivä uudelleen. En voi tarpeeksi kiittää niitä, jotka niin tekevät. Tämä on suurin unelmani. Kiitos kaikille! Sydämellä Henna Kiili

Tästä pääset suoraan nettiäänestykseen!!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square