Laulu raikaa Vetelissä ja Halsualla


laulaja9DSC_7992 copy.jpg

Kuvassa toista kertaa Tzaah-laululeirille osallistuva Anni. Kuva: Anitta Matinlassi.

Laulu raikaa Vetelissä ja Halsualla

Nuoret laulajalupaukset ympäri Suomea kokoontuvat 12. - 16.7.2015 Vetelin Sillanpään Kartanoon saamaan kurssitusta ja koulutusta esiintymistaitoihin. Leirin aikana leiriläiset laulavat oman demoäänitteen ja laulunopettajan ohjauksessa harjoitellaan lavaesiitymistä ja meikkaa-maskeerajan opastuksessa kädentaitoja.

Tzaah -esiintymistaidon laululeiriä on järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Leirin käyneitä on nähty ja kuultu The Voice of Finland, Idols- ja Tangomarkkinat -kykykilpailuissa. Tuoreimmaksi tämän kesän popin kuningatartulokkaaksi, YleX:n mukaan, povataan Evelinaa kappalellaan Vuoristorataa. Evelina ehti käydä Tzaah -laululeirin huikeat kolme kertaa.

Tullaan tutuiksi somessa

Ennestään toisillensa tuntemattomat saman hengiset nuoret tutustuvat ennakkoon toisiinsa somessa videoklipein. Virtuaalisena kokoontumispaikkana toimii facebook, johon olemme integroineet Flipgrid videoviestisovelluksen. Esiintymistaidon laululeirin tieto-ja viestintätekniikan opettaja Tuija Leivo-Rintakorpi kertoo, että tänä päivänä nuoren laulajan on myös hyvä osata tieto- ja viestintätekiikan taitoja. Tämän vuoden leirin erikoisteemaksi on valittu nuoren laulajan ePortfolio, jonka työstämisessä hyödynnytetään mm. mobiiliteknologiaa.

Laulukilpailun voittajalle studioaikaa

Tzaah -esiintymistaidon laululeiri huipentuu laulukilpailuun, joka järjestetään Lomakylä Masalassa, Halsualla ke 15.7. klo 18-20. Tilaisuuteen yleisöllä on vapaa pääsy. Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan nuoria laulajalupauksia. Voittajalle on luvassa studioaikaa Tosiviide Oy studioilla äänittäjänä lengendaarinen iskelmälaulaja Isto Hiltunen.

#veteli #halsua #konsertti #Tzaah #laululeiri #laulukilpailu2015 #laulukilpailu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square